Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez... A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez. (0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál.)
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 1510 kJ/ 360 kcal
- Zsír: 1.0 g, ebből telített zsírsavak: 0.0 g
- Szénhidrát: 13.0 g, ebből cukrok: 0.0 g
- Fehérje: 75.0 g
- Só: 0.0 g
Allergén információ: A termék, búzafehérjét (100%) tartalmaz.
Összetevők: Búzasikér (EU).
Száraz, hűvös helyen tárolandó