Minden Ecoegg mosótojás vásárlása esetén 60 napos pénzvisszafizetést biztosítunk!

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Online pénztárca

Online Pénztárca

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság jogosult bármikor korlátozni A kuponok felhasználását, illetve a maximálisan összegyűjthető kuponok összeghatárát. Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaságnak jogában áll a már összegyűjtött kuponokat bármikor csökkenteni vagy megszüntetni, amiről az aktív felhasználók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a csökkentésig vagy megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt kuponok tekintetében.

A kuponok érvényességig az aktív partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:

  • A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
  • A kupon készpénzre nem váltható át.
  • A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.
  • A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)
  • Termék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.
  • Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.
Ecoegg 60 napos elégedettségi garancia leírása 2022.05.03.-2022.07.03.-ig
Amennyiben 2022.05.03.-2022.07.03.-között megvásároltad ecoegg termékünket és nem voltál elégedett, -bár ez meglepne bennünket, hiszem nagyon nagyon sok ember
használja a világban maximális elégedettséggel, de ha mégsem akkor magyarázkodás nélkül csomagold be és küldd vissza részünkre, ide:

H&H Carmel Kft
2113 Erdőkertes, Kéri u 11.

A megrendeléstől számított 60 napon belül küldheted vissza azaz a 60. napig vissza kell érkeznie címünkre a terméknek.
Az általad kifizetett termék engedményekkel csökkentett értékét fogjuk kedvezmény kupon formájában visszaadni, úgy hogy a kuponkódot elküldjük e mailben.
A termék értékébe nem számít bele az utánvét, a szállítási költség sem, amennyiben csomagban vásároltad a terméket abban az esetben kizárólag a csomag részét
képező ecoegg mosótojás értékét fogjuk jóváírni, amit a mindenkor a webshopban látható aktuális termék ára alapján határozunk meg.

A kapott kupon 2022.11.30.-ig váltható be.

A visszaküldés postaköltsége a vásárlót terheli.

Üdvözlettel:
ecohaztartas.hu csapata

Ilyen még nem volt, vásárolj kockázatmentesen! Próbáld ki milyen környezettudatosan mosni, úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd! Ha nem vagy elégedett, a mosótojásaidat mi fizettük!

Nincs többé allergén, kemikália, öblítő vásárlás, méregetés, cipekedés és magas hőfokon való mosás...

Helyette van isteni illat, extra puhaság, környezettudatosság és költséghatékony mosás!

Most minden július 2-ig leadott rendelést 60 napon belül tesztelhetsz és, ha nem lennél elégedett, - bár ez meglepne minket, hiszen már több ezren váltották le a hagyományos mosó- és öblítőszereiket- mindenféle kérdés nélkül visszaküldheted számunkra a terméket és visszaadjuk a vételárát! Olvasd el a részleteken a 60 napos Ecoegg pénzvisszafizetési kampányunk leírásában.