Minden Ecoegg mosótojás vásárlása esetén 60 napos pénzvisszafizetést biztosítunk!

Rólunk

Családi vállalkozás vagyunk

A történetünk röviden: 4 gyermekünk van. Az első gyermekünk születésekor szembesültünk betegségekkel, immunproblémával. Amikor fiatal szülőkként elolvastuk a gyógyszerek mellékhatásait, úgy éreztük kell, hogy legyen valami más megoldás valami egészségesebb alternatíva. Ekkor ástuk bele magunkat a vitaminok, táplálék kiegészítők világába, mely megoldást nyújtot a fent említett problémára. A második gyermekünk születésekor kerültünk szembe a vegyszerekkel a higéniai és kozmetikai termékeinkben. Egy nap alatt kidobáltunk mindent és tudatos vásárlókká váltunk. Azóta ezen az úton járunk és folyamatos fejlődésen, változáson megyünk keresztül, melynek tapasztalatát örömmel adjuk tovább. A 3. és 4. Gyermekünk már ebbe a világba született bele.

Mire számíthatsz, ha tőlünk vásárolsz?

Először is, a webáruházunkban igyekszünk olyan termékeket kínálni, melyek a környezettudatos, egészséges életvitelhez adnak megoldást. Legfőbb termékcsaládunk az ecoegg vegyszermentes termékek, melyek közül a fő termék az ecoegg Mosótojás.

A Mosótojással az Egyesült Királyságban találkoztunk, és úgy döntöttünk elhozzuk nektek is, mivel mi teljes mértékben beleszerettünk, ezért őszinte szívvel mutatjuk be mindenkinek, hiszen ez a termék a környezettudatos vásárlók álma.

Ezen túlmenően folyamatosan bővítjük a készletünket és kínálatunkat, hogy minél egyszerűbb legyen a vásárlásod, ezzel időt és szállítási költséget spórolva neked.

Nem csak a mosás, takarítás területekre kínálunk megoldásokat, de a kozmetikumok, étkezés, baba-mama területekre is gondoltunk.

Ha van olyan termék, amit nem találsz az oldalunkon, bátran dobj egy email üzenetet és ha meg tudjuk oldani, akkor beszerezzük neked.

A vásárlásod és a pénzed nálunk biztonságban van. 

Mit értünk ezalatt?

A csomagodat igyekszünk a tőlünk telhető legrövidebb időn belül postázni neked (általában 1 munkanap csomagolás, szállítás 1-2 munkanap – ettől főszezőnban esetlegesen eltérhetünk, a magas csomagszám miatt)

Ha a rendelés után valami eszedbe jutott, hogy még kellett volna ez, vagy az, vagy valamit módosítani szeretnél, akkor dobj gyorsan egy emailt vagy Messenger/Insta üzenetet, és amennyiben módunkban áll, megoldjuk Neked.

Igyekszünk rugalmasak, gyorsak lenni és külföldön tanult, nyugati színvonalú szolgáltatást nyújtani hogy az elégedettséged maximális legyen.  heart

Ha mégsem lennél megelégedve a rendeléseddel vagy meggondoltad magad (ilyen nem nagyon szokott történni   smiley), akkor küldd vissza a terméket az eredeti állapotban és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Erre biztosítunk neked 30 napot. 

A telefont előfordul, hogy nem mindig tudjuk azonnal felvenni, de mindenkit visszahívunk. VISZONT, ha nagy csomagolásban, vagy egyéb munkában vagyunk is, az e-mailekre, Insta/FB üzenetekre igyekszünk szinte mindig azonnal válaszolni.

Többnyire könnyen elérhetőek vagyunk online, úgyhogy bátran keress minket.

Baráti üdvözlettel,

az Ecohaztartas.hu Csapata

smiley

Ilyen még nem volt, vásárolj kockázatmentesen! Próbáld ki milyen környezettudatosan mosni, úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd! Ha nem vagy elégedett, a mosótojásaidat mi fizettük!

Nincs többé allergén, kemikália, öblítő vásárlás, méregetés, cipekedés és magas hőfokon való mosás...

Helyette van isteni illat, extra puhaság, környezettudatosság és költséghatékony mosás!

Most minden július 2-ig leadott rendelést 60 napon belül tesztelhetsz és, ha nem lennél elégedett, - bár ez meglepne minket, hiszen már több ezren váltották le a hagyományos mosó- és öblítőszereiket- mindenféle kérdés nélkül visszaküldheted számunkra a terméket és visszaadjuk a vételárát! Olvasd el a részleteken a 60 napos Ecoegg pénzvisszafizetési kampányunk leírásában.