Minden Ecoegg mosótojás vásárlása esetén 60 napos pénzvisszafizetést biztosítunk!

Legyél te is törzsvásárlónk!

MIÉRT ÉRI MEG ECOHÁZTARTÁS TÖRZSVÁSÁRLÓNAK LENNI?

Mert regisztrált vásárolóinknak időnként hűségpontgyűjtő akciót hirdetünk, amiknek időtartama alatt minden, az Ecohaztartas.hu-n leadott rendelés után hűségpontokat lehet gyűjteni. A hűségpontok mennyisége az aktuálisan adott akciónk függvénye. A hűségpontokat akár rögtön a következő vásárlás alkalmával felhasználhatod, vagy szépen összegyűjtesz egy nagyobb adagot és akkor használod fel, amikor a legjobb lesz számodra. És még egy nagyon fontos:

Regisztrációkor azonnali 500 forintnak megfelelő hűségpont jár! Amelyet minimum 5000.- Ft vásrálás esetén tudsz felhasználni.

A HŰSÉGPONTOKRÓL

A törzsvásárlói rendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztrálj oldalunkra. Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnod néhány adatot a jobb felső sarokban található fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy Te is az egyre bővülő Ecoháztartás törzsvásárlói közösség része lehess.

Regisztrálok

Sose felejtsd el, hogy a pontgyűjtéshez, vagy azok beváltásához lépj be a fiókodba, hisz, ha véletlenül regisztráció nélkül adod le a rendelésed, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra!

MEDDIG HASZNÁLHATOD FEL A PONTOKAT?

Korlátlan ideig felhasználhatod hűségpontjaid*. Az akciós időszak alatt megszerzett hűségpontok egy év letelte után sem törlődnek, rendszerünkben korlátlan ideig megőrizzük, az esetleges aktuális akciónk időtartama alatt minden egyes vásárlással halmozod őket és bármikor felhasználhatod!

*A korlátlan ideig történő hűségpont felhalmozás visszavonásig érvényes csak.

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

► A hűségpontokat akciós termékekre is fel tudod használni!
Kuponfelhasználás esetén szintén felhasználhatod a hűségpontjaidat.
► A hűségpontjaidat belépés után a jobb felső sarokban található menüpont alatt tudod ellenőrizni.
► Pontjaidat a vásárlás oldalon tudod majd beváltani.
► Minden esetben a kifizetett és átvett csomagokért írjuk jóvá a hűségpontokat. Át nem vett és nem kifizetett rendelésekért nem áll módunkban hűségpontokat adni, illetve elállás esetén a hűségpontok levonásra kerülnek minden esetben.
► Fontos! A hűségpontjaid a jóváírást követően korlátlan ideig érvényesek! Nem fognak törlődni.
► Ne feledd, a minimális rendelési limitet a hűségponttal csökkentett árnak kell elérnie, nem az eredeti árnak!

Regisztrálok

Ilyen még nem volt, vásárolj kockázatmentesen! Próbáld ki milyen környezettudatosan mosni, úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd! Ha nem vagy elégedett, a mosótojásaidat mi fizettük!

Nincs többé allergén, kemikália, öblítő vásárlás, méregetés, cipekedés és magas hőfokon való mosás...

Helyette van isteni illat, extra puhaság, környezettudatosság és költséghatékony mosás!

Most minden július 2-ig leadott rendelést 60 napon belül tesztelhetsz és, ha nem lennél elégedett, - bár ez meglepne minket, hiszen már több ezren váltották le a hagyományos mosó- és öblítőszereiket- mindenféle kérdés nélkül visszaküldheted számunkra a terméket és visszaadjuk a vételárát! Olvasd el a részleteken a 60 napos Ecoegg pénzvisszafizetési kampányunk leírásában.