Szűrés
Gyártó
Kiszerelés
Terméktípus
Ár (Ft)
690 Ft - 24 450 Ft
Termék státusza

Étrendkiegészítők

NutriLAB Gyógynövénykincstár

NutriLAB főleg gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák és tabletták termékekcsaládja.

2010-óta vannak jelen a magyar értrend-kiegészítő piacon, alapítója dr Nádor-Virág Anikó farmakognózia és fitoterápia szakgyógyszerész.

2009-ben alakult családi vállalkozás, melyet dr Nádor-Virág Anikó gyógynövények iránti érdeklődése hozott létre, akinek a minőség nagyon fontos. Ezért a kapszula héjától a talpáig ügyel arra, hogy prémium minőség kerüljön a vásárló kezébe. Gyógynövények alapanyagai főleg európai országokból kerülnek beszerzésre. Az Omega 3 kapszulákban pedig a norvég Epax halolaja kerül.

VEGA kapszula család (növényi eredetű kapszulának köszönhetően lassabban, egyenletesebben adja le a benne lévő anyagokat)

Olyan termékeket kínálunk webáruházunkban, melyek hozzájárulnak, hogy környezettudatosabban és egészségesebben élhess. Egyre szélesedő termékpalettánkon már a mosáshoz és takarításhoz szükséges öko-barát termékeken túl, egészséges élelmiszereket és étrend-kiegészítőket, valamint natúrkozmetikumokat is megtalálsz.

Legfőbb célunk, hogy teljesen elhagyjuk a pazarló életvitelt, ezért kiemelt szerepet kapnak zero waste termékeink. Amennyiben ilyet vásárolnál, azzal újrahasznosított vagy újrahasznosítható terméket teszel virtuális kosaradba, mellyel egy lépéssel közelebb kerültél a pazarlás-mentes élethez.

Az Ecoháztartás legfőbb termékcsaládja az ECOEGG mosótojás. Ha nem hallottál még róla, gyorsan nézd meg, azonnal bele fogsz szeretni! Mi a legjobb dolog a mosótojásban? Máris mondjuk. Például, hogy vegyszermentes és környezetbarát , nem irritálja a bőrt, emellett maradéktalanul kimosódik a textilből: így külön ajánljuk olyan családoknak, ahol valaki ekcémával küzd. Az ECOEGG mosótojások kitüntetett termékek, amelyek érzékeny bőrűeknek kiemelten ajánlott, ezért babaruhák mosásához is bátran ajánljuk.

Ezen túlmenően folyamatosan bővítjük a készletünket és kínálatunkat, hogy minél könnyebben és egyszerűbben beszerzhesd kedvenc termékeid egy helyről, ezzel időt, szállítási költséget és környzeti terhelést spórolva neked és a bolygónak!


 
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Az Ecoháztartás csapata a +36-70/384-5061 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 9-18 óra között.

A vásárlásod és a pénzed nálunk biztonságban van! Ha mégsem lennél megelégedve a rendeléseddel vagy meggondoltad magad, akkor küldd vissza a terméket az eredeti állapotban 30 napon belül és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát!