Szűrés
Gyártó
Kiszerelés
Illat
Terméktípus
Ár (Ft)
499 Ft - 6 990 Ft
Termék státusza

Mosóparfümök, Öblítők

A környezettudatosság nem elvont fogalom, hanem cél – a kényelmes mindennapokhoz! Öltözz össze a mosások friss illataival, és kíméld ezáltal környezeted is!

Mosóparfümök kategóriánk megannyi illatot felvonultat, hogy kiválaszd aztán azt, amely Neked tetszik: pontosabban kiszimatold, amely orrodnak tetszik: levendula, vanília, trópusi virágok, nyári eső, teafa – a Föld melyik féltekéjére szeretnél épp most elutazni? A térség illatát beköltöztetheted most a mosógépedbe! Mosóparfümjeink a környezetbarát mosás elengedhetetlen kiegészítői: olyan keverékekről van szó, amelyek oldódást segítő anyagokat tartalmaznak, és ezáltal a ruháknak is hosszan tartó, nagyon kellemes illatot kölcsönöznek. Látod? Így lehet összeöltözni a Föld bármelyik féltekéjével! Hordd magadon a világ legszebb illatait!

Lapozd át illatainkat, dönts annak függvényében, hogy éppen hol éreznéd jól magad a világban: egy kattintásodba és egy mosásodba kerül, és már ott is lehetsz!


Menj el nyaralni úgy, hogy nem is mozdulsz ki a meleg otthonból! Szagolj bele a nagyvilágba!


99termék
 
Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! Az Ecoháztartás csapata a +36-70/384-5061 telefonszámon várja hívásod munkanapokon 9-18 óra között.

A vásárlásod és a pénzed nálunk biztonságban van! Ha mégsem lennél megelégedve a rendeléseddel vagy meggondoltad magad, akkor küldd vissza a terméket az eredeti állapotban 30 napon belül és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát!